Diploma/ Ödül/ Nişan

Şimdi gösteriliyor 1 - 5 / 16
    Mustafa İnan'ın Münih'te katıldığı kongreden bir rozet
    ( 1964) Bilinmiyor ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    İnan'ın Münih'te katıldığı 11th International Congress of Applied Mechanics'ten bir rozet
    Mustafa İnan'ın ETH G.E.P. rozeti
    ( 0000) Bilinmiyor ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    İnan'ın üzerinde ETH GEP yazan rozeti. ETH, Eidgenössische Technische Hochschule'nin kısaltılmış halidir. GEP ise Türkçesi ile İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsü (ETH) Mezunlar Birliği'nin Almanca kısaltılmış hâlidir. ETH'den mezun olan İnan, G.E.P. üyesi olmakla kalmamış, bir dönem Türkiye temsilciliği görevini de yürütmüştür. Temsilcilik görevi ile ilgili yazışmalar için bkz. "Werner Jegher ile Mustafa İnan arasında yazışma ve bazı dokümanlar". Rozetin arkasında iki yerde bulunan 925 damgası, rozetin gümüş olduğunu işaret ediyor olabilir. Yine aynı yerde Huguenin Locle damgası görülüyor. Bu damga, İnan'ın ETH'deki doktora hocası olan Mirko Roš'un İnan'a hediye ettiği bronz plakette de görülmektedir. Bu plaket için bkz. "Prof. Dr. Mirko Roš'un İnan'a gönderdiği plaket ve mektup". Huguenin Le Locle; madalya, plaket, plaka, rozet gibi ürünler üreten İsviçre menşeli bir imalatçının ismidir.
    İnşaat Fakültesi öğrencilerinin Mustafa İnan'a hediye ettikleri tütün tabakası
    ( 1955-01-30) Bilinmiyor ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    İTÜ İnşaat Fakültesi IV. grup öğrencileri İnan'a bir tütün tabakası hediye ediyorlar. Tabakanın içinde bir de not bulunuyor.
  • Öge
    İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nin Mustafa İnan için düzenlediği plaket
    ( 1984-05-14) Bilinmiyor ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanlığı, İnan için bir plaket hazırlamış. 1984 tarihinde İnan sağ olmadığına göre, eşi Jale İnan'a takdim edilmiş olmalı. Jale İnan 2002 yılında hayata veda etmiştir. Mustafa İnan ise 1967 yılında aramızdan ayrılmıştır.
    İnşaat Fakültesi öğrencilerinin Mustafa İnan'a verdikleri plaket
    ( 0000) Bilinmiyor ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    1952-1953 ders yılı İTÜ İnşaat Fakültesi öğrencilerinin İnan'a hediye ettikleri plaket. İnan söz konusu ders yılında Teknik Mekanik ve Genel Mukavemet Kürsüsü başkanıdır.