Mustafa İnan'ın ETH G.E.P. rozeti

Bilinmiyor
İnan'ın üzerinde ETH GEP yazan rozeti. ETH, Eidgenössische Technische Hochschule'nin kısaltılmış halidir. GEP ise Türkçesi ile İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsü (ETH) Mezunlar Birliği'nin Almanca kısaltılmış hâlidir. ETH'den mezun olan İnan, G.E.P. üyesi olmakla kalmamış, bir dönem Türkiye temsilciliği görevini de yürütmüştür. Temsilcilik görevi ile ilgili yazışmalar için bkz. "Werner Jegher ile Mustafa İnan arasında yazışma ve bazı dokümanlar". Rozetin arkasında iki yerde bulunan 925 damgası, rozetin gümüş olduğunu işaret ediyor olabilir. Yine aynı yerde Huguenin Locle damgası görülüyor. Bu damga, İnan'ın ETH'deki doktora hocası olan Mirko Roš'un İnan'a hediye ettiği bronz plakette de görülmektedir. Bu plaket için bkz. "Prof. Dr. Mirko Roš'un İnan'a gönderdiği plaket ve mektup". Huguenin Le Locle; madalya, plaket, plaka, rozet gibi ürünler üreten İsviçre menşeli bir imalatçının ismidir.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
rozetler, badges, Huguenin Locle, G.E.P., Eidgenössische Technische Hochschule, İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsü, Gesellschaft ehemaliger Studierender der Eidg. Techn. Hochschule, İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsü Mezunlar Birliği