Eidgenössische Technische Hochschule

Mustafa İnan'ın el yazısı çalışma notları ve çizimleri
    ( 0000) İnan, Mustafa ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    Notların ve çizimlerin üzerinde yer aldığı kağıtlarda E.M.P.A. yazdığı dikkate alındığında, doktora tez çalışmasını yürüttüğü Eidgenössische Materialprüfungs- und Versuchsanstalt (EMPA) yıllarına ait olduğu düşünülmektedir.
    Geçici doktora sertifikası
    ( 1941-12-19) Saxer, Walter ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    Eidgenössische Technische Hochschule (ETH) Rektörü Walter Saxer imzası ile hazırlanmış, İnan'ın "doktor" unvanını aldığını gösterir belge
    Prof. Dr. Mirko Roš'un Yüksek Mühendis Mektebi'ne gönderdiği mektup
    ( 1940-10-04) Roš, Mirko ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    Prof. Dr. Mirko Roš, İnan'ın doktora tezi ile ilgili Yüksek Mühendis Mektebi müdürlüğüne bilgi veriyor ve çalışmanın tamamlanabilmesi için uzatma talep ediyor.
    Mustafa İnan'a Eidgenössische Technische Hochschule'den gelen yanıt
    ( 1942-11-10) Bilinmiyor ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    Eidgenössische Technische Hochschule (ETH) Rektörlüğünden İnan'a verilen yanıtta, doktora sertifikasının orijinal halinin kendisine gönderilmesinin, günün şartları dikkate alındığında riskli olabileceği ve kaybolabileceği belirtiliyor. Yine de eğer hâlâ arzu ediyorsa gönderebileceklerini ifade ediyorlar.
    Mustafa İnan'ın doktora tezi hakkında rapor
    ( 1941-08-24) Roš, Mirko ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    Mirko Roš tarafından yazılan, İnan'ın doktora tezi hakkında olumlu görüş bildiren rapor. Mirko Roš, İnan'ın doktora hocasıdır.