G.E.P. 58. yıl üyelik rehberi

1954
Bilinmiyor
G.E.P., İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsü (ETH) Mezunlar Birliği'nin Almanca kısaltılmış hâlidir. 1941 yılında Eidgenössische Technische Hochschule (ETH)'den mezun olan İnan da G.E.P.'in üyeleri arasında yer almaktadır. Buradaki kitapçıkta G.E.P. temsilcileri ve üyeleri listelenmektedir. Dönemin Türkiye temsilcisi Prof. Dr. Emin Onat'tır. Daha sonraki yıllarda İnan, görevi Onat'tan devralacaktır. Bununla ilgili yazışmalar için Bkz. "Werner Jegher ile Mustafa İnan arasında yazışma ve bazı dokümanlar". Kitapçıkta diğer ülkelerle birlikte Türkiye'den üye olanlar da listelenmektedir. İnan'ın ismi bu listede geçmektedir. Çalışma kapsamında yalnızca ilgili yerler taranmıştır. Dokümanlar arasında ayrıca 11-13 Eylül 1954 tarihleri arasında Cenevre'de gerçekleştirilecek olan 51. Genel Kurul davetiyesi ve programı, ek olarak konaklama ile ilgili talep formu, doldurulmamış ödeme fişi ve kayıt formu bulunmaktadır.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Gesellschaft ehemaliger Studierender der Eidg. Techn. Hochschule, G.E.P., Emin Onat, broşürler, brochures, kitaplar, books, İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsü Mezunlar Birliği