Mektup/ Tayin / Terfi

Mustafa İnan'ın Denizli mebusu Mehmet Karasan'a mektubu
    ( 0000) İnan, Mustafa ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    İnan, muhtemelen bir öğrenci için kendisinden ricada bulunan Denizli mebusu Mehmet Karasan'a yazıyor. Belge üzerinde tarih yoktur. Rektörlük sırasını devettiğini belirttiği dikkate alındığında, 1959 yılı sonrası olması gerekir.
    Mustafa İnan'ın Tuğgeneral Fuat Uluğ'a mektubu
    ( 0000) İnan, Mustafa ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    İnan, Tuğgeneral Fuat Uluğ'a, üniversiteyi ziyaretleri sırasında görüşemedikleri için üzüntülerini bildiriyor ve devamında bir konuda bilgi veriyor. Mektubun üzerinde tarih yoktur.
    Mustafa İnan "Hazineye Bağış Kampanyası" komitesinde görevlendiriliyor
    ( 1960-06-13) Narter, Fikret ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    İstanbul Teknik Üniversitesi rektörü Prof. Fikret Narter, İnan'a üniversite bünyesinde kurulacak "Hazineye Bağış Kampanyası" komitesinin başkanı olarak görevlendirildiğini bildiriyor.
    Mustafa İnan'ın Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Eğitim Komisyonu üyeliğine tayinini bildiren belge
    ( 1959-07-04) Bilinmiyor ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    İnan'ın Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Eğitim Komisyonu'na tayini Maarif Vekâleti Dış Münasebetler Müdürlüğünce uygun bulunuyor. Konu ile ilgili diğer bir yazışma için bkz. "Mustafa İnan'ın Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Eğitim Komisyonu üyeliğine tayini"
    Roger Montandon'un Mustafa İnan'a mektubu
    ( 1942-11-29) Montandon, Roger ; Mustafa İnan Kütüphanesi
    Roger Montandon, tamamladığı doktora tezinde kendisinden de bahsettiği için İnan'a teşekkür ediyor ve samimi duygularını paylaşıyor. İnan, Roger Montandon'un adını, tezinin giriş kısmında, ölçümlere yardım ettiği için anmaktadır.