Giriş yap
E-posta adresi
Parola
Giriş yap
ya da
Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt olmak için buraya tıklayın.
Parolanızı unuttunuz mu?
Topluluklar ve Koleksiyonlar
Tümü
Giriş yap
E-posta adresi
Parola
Giriş yap
ya da
Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt olmak için buraya tıklayın.
Parolanızı unuttunuz mu?
Anasayfa
Akademik Çalışmalar
Kimya - Metalurji Fakültesi
Konuya Göre Gözat
Kimya - Metalurji Fakültesi
Bu topluluk için Kalıcı Uri
http://hdl.handle.net/11527/17537
Gözat
Alt topluluklar ve koleksiyonlar
Çıkarma Tarihine Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
browse.comcol.by.dctype
browse.comcol.by.sdgtype
Alt topluluklar ve koleksiyonlar
Çıkarma Tarihine Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
browse.comcol.by.dctype
browse.comcol.by.sdgtype
Konu "Rheology" ile Kimya - Metalurji Fakültesi'a göz atma
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
(Başlangıç seç)
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Git
Sayfa başına sonuç
1
5
10
20
40
60
80
100
Sıralama Seçenekleri
Artan
Azalan
Öge
Abstract book of the international symposium on food rheology and texture, 19 October 2018 - İstanbul, Turkey
(
Istanbul Technical University Press,
2018
)
Kimya - Metalurji
;
Lokumcu Altay, Filiz
;
Toker, Ömer Said
;
Dede, Sercan
browse.previous.button
browse.next.button