1937 mezunları toplantısından bir fotoğraf

1962
Bilinmiyor
Yüksek Mühendis Mektebi 1937 yılı mezunlarının 25.yıldönümü toplantısından bir fotoğraf. Toplantıyı İnan tertiplemiş. Fotoğraf İTÜ Taşkışla önünde çekilmiş. İnan sağda ikinci sırada görülüyor. Aynı sırada sağdan üçüncü kişi Namık Sılay, yanındaki Şevket Arat. Ayakta ikinci sırada soldan ikinci kişi Rifat Yarar. Yarar'ın sol kol hizasındaki ikinci ismin hemen üstündeki kişi Müeyyet Berdan. Namık Sılay ve Şevket Arat, Müeyyet Berdan ile birlikte İnan'ın Yüksek Mühendis Mektebi'nden en yakın arkadaşlarıdır.
fotoğraflar, photographs, Müeyyet Berdan, Namık Sılay, Rifat Yarar, Şevket Arat, Taşkışla, Yüksek Mühendis Mektebi, School of Higher Engineering, mezun öğrenciler, graduate students, graduation, mezuniyet
Koleksiyonlar