"Teknik Üniversite 186. ders yılına başladı" başlıklı gazete kupürü

1958-11-04
Güvenç, Tamer
Yeni İstanbul
Teknik Üniversite'nin 186ncı ders yılı açılış konuşmasını yaparken Mustafa İnan. Fotoğrafta görülen Mustafa İnan olmasına rağmen, yanlışlıkla "Rektör Ali Tanoğlu" yazılmıştır. Prof. Dr. Ali Tanoğlu aynı yıl İstanbul Üniversitesi rektörlüğü görevini ifa etmektedir ve açılış davetlileri arasındadır. İnan'ın açılış konuşması metni için Bkz. "İnan'ın 1958-1959 ders yılı açılış konuşması metni". Açılış merasimine dair fotoğraflar için bkz. "1958-1959 ders yılı açılış merasimden fotoğraflar"
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
gazete kupürleri, newspaper clippings, İstanbul Teknik Üniversitesi, Istanbul Technical University, Talebe Birliği, Student Union, açılış konuşmaları, opening speeches, açılış merasimleri, opening ceremonies, Attilâ Yalçın, Ethem Yetkiner, Kemal Aygün
Koleksiyonlar