1957-1958 ders yılı açılış töreninden fotoğraflar

1957-11-02
Bilinmiyor
Mustafa İnan'ın rektörü olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 1957-1958 ders yılı açılış merasiminden fotoğraflar. Açılış konuşmasını İnan'ın yaptığı merasime İstanbul Valisi Fahrettin Kerim Gökay da katılmış ve bir konuşma yapmıştır. Merasimin sonunda doktora mezunlarının diplomaları dağıtılmış ve Abdurrahman Ağaoğlu ödülleri takdim edilmiştir. Törenin ilerleyen dakikalarında Şemsettin Günaltay da teşrif etmişlerdir. İnan'ın açılışta yapmış olduğu konuşma için Bkz. "Mustafa İnan'ın 1957-1958 ders yılı açılış konuşması metni ve açılış töreni programı". Bu güne dair basında çıkan haberler için bkz. "İstanbul Teknik Üniversitesi 1957-1958 ders yılı açılış törenine dair 03.11.1957 tarihli basında çıkan haberler".
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
fotoğraflar, photographs, Fahrettin Kerim Gökay, Şemsettin Günaltay, açılış konuşmaları, açılış merasimleri, opening speeches, opening ceremonies
Koleksiyonlar