21. Ulusal Mekanik Kongresi Bildiriler Kitabı

2019-09
TUMTMK
Teorik ve Uygulamalı Mekanik Türk Milli Komitesi (TUMTMK) tarafından organize edilen 21. Ulusal Mekanik Kongresi 02-06 Eylül 2019 tarihleri arasında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Faakültesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kongre etkinliği süresince sunulan bildiriler bu kitap içine yerleştirilmiştir. Elektronik olarak hazırlanmış bu kitaba bildiriler pdf formatında yerleştirilmiş olup, bir arama motoru yardımıyla yazar ismi ve bildiri adı üzerinden taranabilmektedir. Bildiriler kitabına hem Teorik ve Uygulamalı Mekanik Türk Milli Mekanik Komitesi (TUMTMK) web sayfası www.tumtmk.org üzerinden hem de İstanbul Teknik Üniversitesi elektronik veri tabanı üzerinden ulaşılabilir. Kongre kitaıbında 5 adet çağrılı konuşmacının bilimsel yazıları ile sunumları yapılmış 102 adet tam bildiri olmak üzere toplamda 107 adet bilimsel bildiri mevcuttur.
yapı, yapı malzemeleri, Kompozit malzeme, Birlesik Mekanik Teorisi, Deprem