Mustafa İnan'ın ortaokul ve lise yıllarından fotoğrafları

Bilinmiyor
İnan'ın ortaokul ve lise yıllarına ait fotoğrafları. İlk fotoğraf muhtemelen ortaokul yıllarına ait. İnan ayakta soldan ikinci kişi olarak görülüyor. Fotoğraftaki kız öğrencilerden biri, en sağda olanı İnan'ın ortaokuldan arkadaşı olan Seniha Müritoğlu'dur. Sonraki iki fotoğrafın ortaokul mu lise yıllarına mı ait olduğu belli değildir. Son iki fotoğraf ise lise yıllarına ait olmalı. Son fotoğrafta öğrenciler hocaları ile birlikte poz vermişler. Fotoğrafta, kendisine "Rasim" ve "E. Kerim" imzalaları ile fotoğraf gönderen kişiler de görülüyor. Rasim, sonrasında Dölek soy ismini alan Dr. Rasim Dölek'tir. Rasim ayakta soldan altıncı kişi. Oturanlardan sağdan ikinci kişi ise E. Kerim, yani Ekrem Beyazıt'tır. İnan ayakta en sağda görülüyor.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
fotoğraflar, photographs, Seniha Müritoğlu, Ekrem Beyazıt, Rasim Dölek, Adana Lisesi, Adana High School
Koleksiyonlar