İstanbul Teknik Üniversitesi rektörlük seçimi gününden fotoğraflar

1957-06-25
Bilinmiyor
İnan, 25 Haziran 1957 günü yapılan rektörlük seçiminde, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin rektörü olarak seçilmiştir. Görevi Ord. Prof. Dr. İlhami Civaoğlu'ndan devralan İnan'ın, kendisi ile çeşitli fotoğrafları görülüyor. Toplantı odasındaki fotoğraflarda ise Civaoğlu'na ek olarak, Maden Fakültesi Dekanı Ord. Prof. Dr. Salih Murat Uzdilek ve Makina Fakültesi Dekanı Nurettin Çuhadar görülüyor. Yine bu odadan da çeşitli fotoğraflar çekilmiş. Fotoğraflar Taşkışla'da çekilmiştir. Bu güne dair basında çıkan haberler için bkz. "İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi rektörlük seçimleri hakkında 26.06.1957 tarihli basında çıkan haberler"
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
fotoğraflar, photographs, Taşkışla, rektörlük, İlhami Civaoğlu, Salih Murat Uzdilek, Nurettin Çuhadar, rectorate, İstanbul Teknik Üniversitesi, Istanbul Technical University
Koleksiyonlar