Giriş yap
E-posta adresi
Parola
Giriş yap
ya da
Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt olmak için buraya tıklayın.
Parolanızı unuttunuz mu?
Topluluklar ve Koleksiyonlar
Tümü
Giriş yap
E-posta adresi
Parola
Giriş yap
ya da
Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt olmak için buraya tıklayın.
Parolanızı unuttunuz mu?
Anasayfa
Akademik Çalışmalar
Kimya - Metalurji Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Yazara Göre Gözat
Gıda Mühendisliği
Bu koleksiyon için kalıcı URI
http://hdl.handle.net/11527/17538
Gözat
Son Başvurular
Çıkarma Tarihine Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
browse.comcol.by.dctype
browse.comcol.by.sdgtype
Son Başvurular
Çıkarma Tarihine Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
browse.comcol.by.dctype
browse.comcol.by.sdgtype
Yazar "Kimya - Metalurji" ile Gıda Mühendisliği'a göz atma
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
(Başlangıç seç)
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Git
Sayfa başına sonuç
1
5
10
20
40
60
80
100
Sıralama Seçenekleri
Artan
Azalan
Öge
Abstract book of the international symposium on food rheology and texture, 19 October 2018 - İstanbul, Turkey
(
Istanbul Technical University Press,
2018
)
Kimya - Metalurji
;
Lokumcu Altay, Filiz
;
Toker, Ömer Said
;
Dede, Sercan
browse.previous.button
browse.next.button