Mustafa İnan'ın Malatya'da çekilmiş bir fotoğrafı - Bilinmiyor (My University, 1936)
İnan'ın, arkasında "... Malatya Simeryol" yazan bir fotoğrafı. 1936 yılı İnan'ın Yüksek Mühendis Mektebi'nde okuduğu bir yıldır. Yakasında Yüksek Mühendis Mektebi rozeti seçiliyor. İnan'ın Malatya-Sivas Çetinkaya demiryolu hattında staj görevinde bulunduğu bazı anlatılardan bilinmektedir. Bu hat 1936-1937 yılları arasında inşa edilmiştir. Fotoğrafın Malatya'da stajını veya görevinin gerçekleştirdiği sırada çekilmiş olması muhtemeldir. Nitekim Fuat Beyazıt'ın Jale İnan'a gönderdiği mektuptan bu bilgi alınabilmektedir. Fuat Beyazıt'ın Jale İnan'a bu mektubu için bkz. "Gelen mektuplar". Ayrıca şu fotoğraflara da bakılabilir: "Fuat Beyazıt'ın Jale İnan'a gönderdiği fotoğraflar"
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: fotoğraflar; photographs; stajlar; internships; demiryolu inşaatları; railway constructions; Malatya