Mustafa İnan'a gönderilen 22. USEC/T toplantı tutanakları ve gelecek toplantının programı - Özbilen, Arif H. (My University, 1959)
İnan USEC/T'in 22. toplantısı tutanakları ve gelecek toplantının programı hakkında bilgilendiriliyor. Belgelere ilişik olarak bütçe ve harcama bilgilerinin yer aldığı dokümanlar da bulunmaktadır. Ekte yer aldığı belirtilmesine rağmen 21st Meeting tutanakları bulunamamıştır.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: yazışmalar; correspondences; Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Eğitim Komisyonu; United States Education Commission in Turkey; Fulbright