Alt Tabakasında Düşey Bir Çatlak Bulunan Ve Elastik Yarım Düzleme Oturan Çift Tabaka Problemi - Adıbelli, Handan; Erdöl, Ragıp (Teorik ve Uygulamalı Mekanik Türk Milli Komitesi, 2011)
Bu bildiride alt tabakasında düşey bir çatlak bulunan ve eksenel yüklü dairesel rijit bir panç aracılığı ile elastik yarım düzleme bastırılan çift tabakanın iç çatlak problemi Elastisite Teorisine göre çözülerek gerilme şiddet faktörleri belirlenmiştir.
17. Ulusal Mekanik Kongresi