Mustafa İnan'ın bir zarf arkasına aldığı bir takım notlar - İnan, Mustafa (My University)
İnan'ın el yazısı ile bir zarfın arkasına aldığı bir takım notlar. Notları numaralandırmış ve her biri bir kaynağı işaret ediyor. Söz konusu kaynaklar, ortak veya bizzat yazmış olduğu çalışmalardır. Örneğin 4 numaralı "Kayma merkezi" makalesi 1943'te yazmış olduğu ilk makaledir. 2 numaralı kaynak ise doktora tezidir. 3 numaralı kaynak ise R.V. Baud ile ortak yazdığı ve Schweizer Archiv'de 1943 yılında yayımlanan "Zur ermittlung der inneren Spannungen von Profilträgern" başlıklı makalesidir. Bu makale için bkz. "Mustafa İnan'ın Schweizer Archiv'de yayımlanmış makaleleri".
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: çalışma notları; ders notları; makaleler; lecture notes; working papers; articles