Mustafa İnan'ın Mersin'de çekilmiş fotoğrafları - Bilinmiyor (My University, 1955)
İnan'ın, Üniversite Haftası kapsamında Mersin'e bulunduğu sırada çekilmiş iki fotoğrafı. İlk fotoğraf Gülek Boğazı'nda yer alan ve Gülek Yazıtı diye de bilinen Caracalla Yazıtı'nın önünde çekilmiş. Günümüzde bu yazıt definecilerin hedefi olmuş, altın bulma amacıyla üzerinde delikler açılmıştır. Fotoğrafta İnan soldan dördüncü kişi olarak görülüyor. Sağdan ikinci kişi Prof. Hikmet Binark olabilir. Üçüncü kişi de Prof. Kâzım Çeçen olabilir. İkisi de İTÜ hocasıdır. İkinci fotoğrafta sağdan ikinci isim Prof. Dr. Mustafa Santur'dur. Fotoğrafın çekildiği 1955 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi rektörüdür.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: fotoğraflar; Mersin; Üniversite Haftası; Mustafa Santur; Hikmet Binark; Kâzım Çeçen; University Week