Açık veri : İstanbul Teknik Üniversitesi - Üstündağ, Burak Berk (My University, 2022)
Uluslararası Açık Erişim Haftası kapsamında 26 Ekim 2022 İTÜ Kütüphane Dökümantasyon Daire Başkanlığı tarafından, EELISA InnoCore Proje kapsamında düzenlenen "Açık Veri Nedir, Bilimi Nasıl Destekler?" başlıklı online webinarda yapılan sunumdur. “Açık verinin sektörel uygulamalarda kullanımı” başlığı altında bilgi paylaşımında bulunulmuştur.
Keywords: açık bilim; açık veri; açıklık kültürü; veri paylaşımı; ekonomi; open science; open data; openness culture; data sharing; economy