İnan'ların Ortaköy'deki evlerinden fotoğraflar - Bilinmiyor (My University)
Fotoğraflarda İnan çiftinin Ortaköy'deki evlerinden görüntüler görülüyor. İki yanında masa ve arkada kitaplık bulunan yer, Jale İnan ve Mustafa İnan'ın ortak çalışma odasıdır. Fotoğrafın solundaki masa Jale İnan'ın, sağdaki ise Mustafa İnan'ın çalışma masasıdır. Mustafa İnan'ın masasında bir fotoğrafı dikkati çekiyor. Taşındıktan bir yıl sonra vefat eden Mustafa İnan'ın masasına, bir anı olarak konmuş olmalı. İnan, 1967 yılında vefat etmiştir. Tepesinde hilâl ile görülen mangalı Sadi Belger hediye etmiş. Diğer fotoğraflar da odanın farklı açılardan görünümlerini sergilemektedir.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: fotoğraflar; photographs; Jale İnan; Sadi Belger; çalışma odaları; workrooms; Ortaköy