Mustafa İnan'ın uçak bileti - Bilinmiyor (My University, 1966)
İnan adına Air France'ta düzenlenmiş 07.10.1966 tarihli uçak bileti. Bilet, Lufthansa havayolu şirketinin zarfı içine konmuş.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: biletler; tickets; uçak biletleri; flight tickets