Mustafa İnan'ın Yalova'da fotoğrafları - Bilinmiyor (My University, 1933)
İnan'ın, birinde yalnız diğerinde Yüksek Mühendis Mektebi'nden arkadaşları ile Yalova'da çekilmiş fotoğrafları. Toplu fotoğrafta İnan en arkada.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: fotoğraflar; photographs; Yalova; Yüksek Mühendis Mektebi; School of Higher Engineering