"Mekanik kongresinin dünkü çalışmaları" başlıklı gazete kupürü - Bilinmiyor (Cumhuriyet, 1952)
8nci Milletlerarası Teorik ve Tatbikî Mekanik Kongresi üzerine haber
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: gazete kupürleri; newspaper clippings; Emin Onat; Cahit Arf; 8nci Milletlerarası Teorik ve Tatbikî Mekanik Kongresi; 8th International Congress of Theoretical and Applied Mechanics; kongreler; congresses; konferanslar; conferences