Mustafa İnan'ın vefatı üzerine verilen gazete ilanı - Türk Eğitim Vakfı (Hürriyet, 1967)
İnan'ın kurucularından olduğu Türk Eğitim Vakfı, İnan'ın vefatı üzerine bir ilan yayımlıyor.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: gazete kupürleri; newspaper clippings; vefat; decease; taziye ilanları; condolences