Sen Bezmimize Geldiğin Akşam - Yücel, Hasan Âli (My University, 1960)
İnan, güftesi Hasan Âli Yücel'e ait şiirin ilk dörtlüğünü 18.08.1960 tarihli bir takvim yapağının arkasına kırmızı kalem ile yazmış.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: şiirler; Hasan Âli Yücel; poems