Mustafa İnan'ın Side antik kentine dair bir raporu - İnan, Mustafa (My University, 1959)
İnan'ın, Side antik kentinde yer alan sur kapısı ile ilgili raporu. Raporu nereye sunduğu belirtilmemiş. Raporda, işaret ettiği hususun bir an evvel halledilmesi gerekliliğini belirtiyor.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: raporlar; Side; reports; arkeolojik kazılar; archaeological excavations