Mustafa İnan'ın İTÜ radyosunun yeniden açılışında yaptığı konuşmanın metni - İnan, Mustafa (My University, 1960)
İnan'ın, 2 Mayıs 1960'da kapatılan İTÜ radyosunun yayınlarına yeniden başlaması üzerine yaptığı konuşma. Son derece kuvvetli olan bu konuşma, İnan'ın özgürlük mefhumuna da nasıl yaklaştığını örneklemektedir. Konuşma metninin biri daktilo ile yazılmış, diğeri ise el yazısı taslağıdır.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: İTÜ Radyosu; açılış konuşmaları; opening speeches; ITU Radio