Mustafa İnan'ın Maarif Vekâleti tarafından görevlendirilmesi - Doğan, Zeki (My University, 1943)
İnan askerlik görevini ifa ettiği sırada Maarif Vekâletince Muhendis Okulu'nda ders vermekle görevlendiriliyor. Aynı tarihli ve sayılı iki belge vardır. Birinde Mustafa İnan'ın soyadı yanlış bir şekilde "İnal" olarak yazılmış.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: yazışmalar; correspondences; askerlik; military service; tayinler; appointments