"Zum Tode von Mirko Roš" başlıklı gazete kupürü - Stoecklin, Walter (Neue Zürcher Zeitung, 1962)
02 Haziran 1962'de Baden'de toprağa verilen Mirko Roš'un anısına Neue Zürcher Zeitung'da kaleme alınan yazı. Prof. Mirko Roš, Mustafa İnan'ın doktora hocasıdır. 29 Mayıs 1962'de gözlerini hayata yummuştur.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: gazete kupürleri; Mirko Roš; vefat; newspaper clippings; decease