Mustafa İnan'a Kensington, Londra'dan gönderilen kartpostal - Kayan, İlhan (My University, 1953)
İmza tam olarak okunamamakla birlikte, bir dönem İnan'ın asistanlığını yapmış olan, daha sonraki yıllarda İTÜ Rektörü olarak da seçilen Prof. Dr. İlhan Kayan olduğu değerlendirilmektedir. Kayan 1951-1953 yıllarında Londra'nın Kensington semtinde yer alan London Imperial College of Science'da bulunmuştur. Kartpostalı bu sıralarda göndermiş olmalı.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: İlhan Kayan; London; Londra; photographs; correspondences; postcards; kartpostallar; fotoğraflar; yazışmalar; II. Elizabeth; Queen Elizabeth II