"İnsan ve otomat hakkındaki teoriler" başlıklı gazete kupürü - Bilinmiyor (Yeni Gazete, 1965)
İnan'ın, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde vermiş olduğu "İnsan ve otomat" başlıklı konferansı üzerine bir haber. Bilindiği üzere İnan'ın "İnsan ve Otomat" başlıklı bir konferans metni de vardır. Bu metin için bkz. "İnsan ve Otomat" başlıklı makale"
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: gazete kupürleri; makaleler; konferanslar; kongreler; articles; conferences; congresses; newspaper clippings