Şenol Utku'nun Mustafa İnan'a hediye ettiği kitap - Utku, Şenol (My University, 1965)
Dr. Şenol Utku, ortak yazarı olduğu "Sayısal Elektronik Hesap Makinalarına Giriş ve Fortran II Kodlama Sistemi" isimli kitabını İnan'a hediye olarak takdim etmiş. Kitabın iç kapağında imzası yer alıyor. Tarih belirtilmemiş. Şenol Utku, İnan öğrencilerindendir.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: kitaplar; books; ithaflar; dedications; Şenol Utku