1958-1959 öğretim yılı açılış merasimi davetiyesi - İnan, Mustafa (My University, 1958)
İstanbul Teknik Üniversitesi 1958-1959 öğretim yılı açılış merasimi için hazırlanmış davetiye. Dönemin rektörü Mustafa İnan'dır. Bu güne dair basında çıkan haberler için bkz. "İstanbul Teknik Üniversitesi 1958-1959 ders yılı açılış törenine dair 04.11.1958 tarihli basında çıkan haberler". Fotoğraflar için bkz."1958-1959 ders yılı açılış merasimden fotoğraflar". Konuşma metni için Bkz. "Mustafa İnan'ın 1958-1959 ders yılı açılış konuşması metni"
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: davetiyeler; açılış konuşmaları; açılış merasimleri; opening speeches; opening ceremonies; invitations