Mustafa İnan'ın cep defteri - İnan, Mustafa (My University, 1959)
İnan'ın, Tutum Bankası Türk Anonim Şirketi cep defteri. Günlük hayatta sıkça birlikte kullanılan kelimeler not edilmiş. Boş sayfalar sayısallaştırılmamıştır.
Hüseyin İnan tarafından bağışlanmıştır.
Keywords: defterler; not defterleri; çalışma notları; notebooks; working papers