Yorulma Yükleri Altında Topoloji Optimizasyonun Uygulanması - Kütük, M. Akif; Göv, İbrahim; Gezer, İlhan Koray (Teorik ve Uygulamalı Mekanik Türk Milli Komitesi, 2011)
Makine parçalarında en iyi malzeme dağılımını sağlayabilmek için çeşitli optimizasyon yöntemleri geliştirilmiştir. Bu yöntemlerden birisi de topoloji optimizasyonudur. Makine parçalarının büyük çoğunluğu yorulma yüklerine maruz kalmaktadır. Bu çalışmada topoloji optimizasyonun yorulma yükleri altındaki uygulamaları incelenmiştir.

Conference Paper -- Theoretical and Applied Mechanical Turkish National Committee, 2011

Konferans Bildirisi -- Teorik ve Uygulamalı Mekanik Türk Milli Komitesi, 2011