Ön Gerilmeli Piezoelektrik Örtü Tabakası Ve Ön Gerilmeli Elastik Yarı Düzlemden Oluşan Sistemde Genelleştirilmiş Rayleigh Dalgalarının Dispersiyonu - Akbarov, Surkay; Kurt, İ.; Sezer, S. (Teorik ve Uygulamalı Mekanik Türk Milli Komitesi, 2013)
Bu çalışmada doğrusallaştırılmış dalga teorisi kullanılarak ön gerilmeli piezoelektrik tabaka ile örtülü ön gerilmeli yarı düzlem ortamında genelleştirilmiş Rayleigh dalgalarının dispersiyonu incelenmiştir.

In this paper, generalized Rayleigh wave dispersion in a pre-stressed half-plane covered with a pre-stressed piezoelectric layer is studied using linearized wave theory.
Konferans Bildirisi -- Teorik ve Uygulamalı Mekanik Türk Milli Komitesi, 2013
Conference Paper -- Theoretical and Applied Mechanical Turkish National Committee, 2013