Browsing by Author Yeşilçubuk, Neşe Şahin

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
12-Jan-2017Adaçayı Yağının Püskürtmeli Kurutucu İle Enkapsülasyonuna Taşıyıcı Malzemelerin EtkisiYeşilçubuk, Neşe Şahin; Aytemur, Esra; 10134844; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Anne Sütü Yağına Benzer Yapılandırılmış Yağ ÜretimiKaraali, Artemis; Yeşilçubuk, Neşe Şahin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4Dokosahekzaenoik Asit Ve Araşidonik Asit İle Zenginleştirilmiş Anne Sütü Yağı Benzerlerinin ÜretimiYeşilçubuk, Neşe Şahin; Turan, Dilek; 405093; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
5Engerek Otu (echıum Vulgare) Tohum Yağı Ve Zeytinyağından Enzimatik Yöntemle Fonksiyonel Yağ ÜretimiYeşilçubuk, Neşe Şahin; Bilgiç, Sena; 404732; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
2Farklı Pişirme Yöntemlerinin Siyah Pirincin Fenolik Bileşenleri Ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine EtkisiYeşilçubuk, Neşe Şahin; Savaş, Gizem; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27Maviyemiş, Yulaf Ezmesi Ve Sütün Matriks Etkisinin Polifenolikler, Antioksidan Aktivite Ve Potansiyel Biyoyararlılık Üzerindeki Etkisinin İncelenmesiYeşilçubuk, Neşe Şahin; Cebeci, Fatma; 433691; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27Omega-3 Ve Omega-6 Yağ Asitlerinin Üre Fraksiyonlama Ve Enzimatik Yöntemler İle KonsantrasyonuYeşilçubuk, Neşe Şahin; Özmen, Özlem; 10017309; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
8Stearidonik Asit İle Zenginleştirilmiş Anne Sütü Yağına Benzer Yapılandırılmış Yağ EldesiYeşilçubuk, Neşe Şahin; Yüksel, Alev; Gıda Mühendisliği; Food Engineering