Browsing by Author Karaali, Artemis

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
1998Anason Tohumundan Süperkritik Karbondioksit Ekstraksiyonuyla Anason Esansiyel Yağı Eldesinde Tepki-yüzey Yönteminden Yararlanılarak Optimum Koşulların BelirlenmesiKaraali, Artemis; Başoğlu, Fatma Nevin; 75484; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Anne Sütü Yağına Benzer Yapılandırılmış Yağ ÜretimiKaraali, Artemis; Yeşilçubuk, Neşe Şahin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Ayvalık Zeytinyağlarının Kimyasal KarakterizasyonuKaraali, Artemis; Acun, Sidal; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Biberiye (rosmarinus Officinalis) Antioksidanlarının Fındık Füresinin Raf Ömrünü Uzatmadaki EtkinliğiKaraali, Artemis; Özçelik, Beraat; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Çikolatalarda Kakao Yağı İkamelerinin TesbitiKaraali, Artemis; Özocak, Aylin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1998Çikolatalı Draje Yapımında Uygulanan Farklı İşlemlerin Rafömrü Üzerine EtkileriKaraali, Artemis; Çelik, Çiğdem; 75295; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Pastörize Sütün A Ve D Vitamin Kayıplarının İncelenmesi Ve A Ve D Vitaminlerince ZenginleştirilmesiKaraali, Artemis; Özkan, Bilgin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1998Süperkritik Akışkan Ekstraksiyon Yöntemi İle Elde Olunan Adaçayı Ekstraktının Antioksidan Özellikleri Üzerine Bir ÇalışmaKaraali, Artemis; Özdalyan, Nihan; 75358; Gıda Mühendisliği; Food Engineering