Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
İTÜ Akademik Açık Arşiv
Browsing by Author Heperkan, Zeynep Dilek
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date
Title
Author(s)
12
Antep Fıstıklarında Okratoksin A Ve Aflatoksin Varlığının İncelenmesi
Heperkan, Zeynep Dilek
;
Sedefoğlu, Cansu
;
10015609
;
Gıda Mühendisliği
;
Food Engineering
19
Bazı Laktik Asit Bakteri Suşlarının Staphylococcus Aureus Ve Salmonella Typhımurıum A Karşı Antimikrobiyal Özelliklerinin Araştırılması
Heperkan, Zeynep Dilek
;
Bekpınar, Ece
;
10002218
;
Gıda Mühendisliği
;
Food Engineering
29-Jun-2016
Gıda Kaynaklı Laktik Asit Bakterileri Kullanılarak Ekzopolisakkarit Üretimi
Heperkan, Zeynep Dilek
;
Kırma, İlkay
;
10115720
;
Gıda Mühendisliği
;
Food Engineering
23-Oct-2015
Kuru Üzümde Okratoksin A Ve Fumonisin B2 Varlığının İncelenmesi
Heperkan, Zeynep Dilek
;
Aslanoğlu, Zeynep
;
10042534
;
Gıda Mühendisliği
;
Food Engineering
12
Kırmızı Şarapta Okratoksin A Ve Fumonisin B2 Varlığının İncelenmesi
Heperkan, Zeynep Dilek
;
Değirmenci, Ceren
;
10015611
;
Gıda Mühendisliği
;
Food Engineering
13-Feb-2015
Laktik Asit Bakterilerinin Enterobacter Sakazakii Üzerine Antibakteriyal Etkisinin İncelenmesi
Heperkan, Zeynep Dilek
;
Doğal, Sinem
;
10065098
;
Gıda Mühendisliği
;
Food Engineering
29-Jun-2016
Siyah Aspergillus Suşları Tarafından Kuru Üzüm Besiyerinde Okratoksin A (ota) Oluşumunun İncelenmesi
Heperkan, Zeynep Dilek
;
Gökmen, Ece
;
10115003
;
Gıda Mühendisliği
;
Food Engineering