Browsing by Author Food Engineering

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 252 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
-Badem Ezmesinde Kalite Ve Raf Ömrünün İyileştirilmesiBoyacıoğlu, Dilek; Çapanoğlu, Esra; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27Badem İlave Edilen Çikolatalarda Antioksidan Kapasite Değişimlerinin İncelenmesiBoyacıoğlu, Dilek; Kurtlar, Tuğba; 403125; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
2016Bakteri Kaynaklı Ekzopolisakkaritlerin Viskoziteye Etkisinin BelirlenmesiHeperkan, Dilek; Serin, Yeşim; 10127836; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Balda Depolama Sırasında Esmerleşme Reaksiyonu Kinetiğinin BelirlenmesiKılıç, Meral; Bulut, Latife; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Balda Orijin TespitiBoyacıoğlu, Dilek; Sunay, Aslı Elif; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
5Balkabağı Tozunun Fizikokimyasal Ve Sorpsiyon Özellikleri Üzerine Kurutma Metotlarının Etkisi Ve Balkabağı Tozunun Kek Üretiminde KullanımıDurmuş, Fatma Ebru Fıratlıgil; Gözükara, Özge İlgöy; 10005800; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Balkabağının Ozmotik Kurutulması Ve Ozmotik Kurutmanın Kuruma Hızına Ve Tekrar Su Alma Özelliğine EtkisiEvranuz, Özgül; Gürbüz, Dilek; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Bazı Bitkisel Çayların Fenolik Madde Profili Ve Antioksidan Aktivitelerinin İncelenmesiBoyacıoğlu, Dilek; Eruçar, Seda; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3-Jul-2009Bazı Doğal Antimikrobiyal Bileşiklerin Salmonella Enteritidis, Escherichia Coli O157:h7 Ve Listeria Monocytogenes Üzerine Etkinliğinin Taze Tavuk Eti Sisteminde İncelenmesiAran, Necla; Çankaya, Harika; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25-Jun-2015Bazı Esansiyel Yağların Staphylococcus Aureus Ve Escherıchıa Colı Üzerine Antimikrobiyal Etkisinin AraştırılmasıKarbancıoğlu Güler, Hatice Funda; Turhan, Duygu; 10077095; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1998Bazı Küflerin Fındıkta Lipolitik Aktivitesinin İncelenmesiHeperkan, Dilek; Sarıyar, Leyla; 75267; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19Bazı Laktik Asit Bakteri Suşlarının Staphylococcus Aureus Ve Salmonella Typhımurıum A Karşı Antimikrobiyal Özelliklerinin AraştırılmasıHeperkan, Zeynep Dilek; Bekpınar, Ece; 10002218; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
8Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Özelliklerinin İncelenmesiAran, Necla; Akman, Erdem; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3Bazı Sirke Çeşitlerinin Fenolik Madde İçeriği Ve İn Vitro Biyoerişebilirliğinin Ve Üzüm İle Elma Sirkesi Üretimi Sırasında Antioksidan Aktivitede Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesiGüven, Esra Çapanoğlu; Bakır, Sena; 10029048; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Bazı Sükroz İkamelerinin Çikolatanın Reolojik Özelliklerine EtkileriGüneş, Gürbüz; Sökmen, Ahmet; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Bazı Taze Sebzeler Ve Çiğ Tavuk Etinde Yüzey Dekonaminasyonu Uygulamalarının İncelenmesiAran, Necla; Aksoy, Aslı; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Bir Beyaz Peynir İşletmesinde Haccp UygulamasıHeperkan, Dilek; Boztunç, Tunç; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Biberiye (rosmarinus Officinalis) Antioksidanlarının Fındık Füresinin Raf Ömrünü Uzatmadaki EtkinliğiKaraali, Artemis; Özçelik, Beraat; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
6Biberiye (rosmarınus Offıcınalıs) Ve Üzüm Çekirdeği (vıtıs Vınıfera)’nin Çikolatanın Kristalizasyonuna, Reolojik Özelliklerine, Raf Ömrüne Ve Antioksidan Aktivitesine EtkileriAltay, Filiz; Özgen, Özge; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
28-Jun-2016Bira Üretiminde Mayşenin Filtrasyonu Sırasında Uygulanan Dört Farklı Metodun Filtre Keki Homojenitesi Ve Operasyonel Değişkenler Üzerine EtkileriKılıç Akyılmaz, Meral; Eren, Merve Nur; 10114905; Gıda Mühendisliği; Food Engineering