Gıda Mühendisliği Lisanüstü Programı - Yüksek Lisans Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 211
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
26Kolesterolü Azaltılmış, Fonksiyonel Ciğer Pate Üretiminin AraştırılmasıBoyacıoğlu, Dilek; Özer, Osman; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25Farklı Dondurma Ve Çözündürme Metotlarının Nar Tanelerinin Fiziksel Ve Antioksidan Özellikleri Üzerine EtkisiDurmuş, F. Ebru Fıratlıgil; Şengül, Yasemin; 10028652; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4Boza Kaynaklı Laktik Asit Bakterilerinin Laktik Asit Miktarlarının Ve Staphylococcus Aureus Üzerine Antimikrobiyal Etkinin BelirlenmesiGüler, Z. Dilek Heperkan, Gülden Omurtag, Funda Karbancıoğlu; Gülseren, Gözde; 424643; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Antimikrobiyal Maddelerin Gıda Patojeni Olan Mayalar Üzerine Etkisinin İncelenmesiHeperkan, Dilek; Üner, Ahu; 424649; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3Narın Nektara İşlenmesinde Polifenollerde Ve Antioksidan Aktivitedeki DeğişimlerErdil, Dilara Nilüfer; Sürek, Ece; 433517; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27Badem İlave Edilen Çikolatalarda Antioksidan Kapasite Değişimlerinin İncelenmesiBoyacıoğlu, Dilek; Kurtlar, Tuğba; 403125; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
24Tüketime Hazır, Doğranmış Beyaz Peynirlerin Modifiye Atmosferde Paketleme İle MuhafazasıGüneş, Gürbüz; Kırkın, Celale; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
23Et Ürünlerinde Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Ve Antioksidan Aktivitelerinin İncelenmesiGüneş, Gürbüz; Arın, Belgin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
8Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Özelliklerinin İncelenmesiAran, Necla; Akman, Erdem; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
9Kara Dut Antosiyaninlerinin İyonik Jelasyon Yöntemi İle Enkapsülasyonu Ve Enkapsülasyon Parametrelerinin Tepki Yüzeyi Metodu İle Optimize EdilmesiÖzçelik, Beraat; Çoruhli, Tuğçe; 461205; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25-Jul-2016Sporopollenin Ekzin Kapsül İle Balık Yağı Enkapsülasyonuna Ultrases Teknolojisinin Etkisinin İncelenmesiŞahin Yeşilçubuk, Neşe; Dedetaş, Nurçiçek; 10115566; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27-Jun-2014Ev Tipi Fırında Sıcak Hava İle Kızartma İşleminin, Taze Ve Dondurulmuş Parmak Patateslerin Kalite Parametrelerine Etkisinin İncelenmesiGüneş, Gürbüz; Asar, Bengül; 10041789; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
20-Jun-2014Tahin-pekmez Karışımlarının Antioksidan Aktivitesi Ve Polifenol İçeriklerinin İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Çelik, Serap Fatma; 10040871; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
31-Aug-2016Kazeinomakropeptidin Jelleşmesinde Ph Ve Transglutaminaz Enziminin EtkisiKılıç Akyılmaz, Meral; Kocaman, Esra; 10123657; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
11-Jun-2014Türkiye’de Satışa Sunulan Bazı Gıdalarda Ambalaj Materyallerinden Migrasyonun ÖlçülmesiÖzçelik, Beraat; Altuntaş, Ümit; 10039365; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
29-Jul-2016Nar Sularında Tağşiş Tespiti İçin Fenolik Madde Profilinin İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Ongan, Ekin; 10116645; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25-Jul-2016Bir Bitkisel Gıda Atığı Olarak Vişne Çekirdeğinden Elde Edilen Proteinlerin Fixzikokimyasal Ve Fonksiyonel Özelliklerinin BelirlenmesiÖzçelik, Beraat; Eryılmaz, Hatice Saadiye; 10117087; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
9-Jul-2014Saccharomyces Boulardıı Kullanarak Probiyotik Yoğurt Üretimi Ve Bazı Prebiyotiklerin Yoğurtların Çeşitli Nitelikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi”Şahin Yeşilçubuk, Neşe; Ünver, İpek Hazal; 10043200; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
30-Jun-2014Elektro Döndürme Yöntemi İle Elde Edilen Karbon Nanolif Ve Karbon Nanotüplerin Karakterizasyonu Ve İşlevselleştirilmesiAltay, Filiz; Yılmazer, Merve; 10040710; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1-Jul-2014Pişmemiş Ve Buharda Pişirilmiş Kara Buğday, Kara Nohut Ve Kahverengi Mercimeğin Fenolik Madde, Antioksidan Aktivitesi Ve Biyoyararlılıklarının İncelenmesiErdil, Dilara; Yalçın, Bengi Ece; 10040422; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 211
< previous   next >