Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
25Farklı Dondurma Ve Çözündürme Metotlarının Nar Tanelerinin Fiziksel Ve Antioksidan Özellikleri Üzerine EtkisiDurmuş, F. Ebru Fıratlıgil; Şengül, Yasemin; 10028652; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3Narın Nektara İşlenmesinde Polifenollerde Ve Antioksidan Aktivitedeki DeğişimlerErdil, Dilara Nilüfer; Sürek, Ece; 433517; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25Cevizin (juglans Regıa L.)farklı Kısımlarının Ve Ceviz İçeceğinin Sağlıkla İlgili ÖzellikleriGüven, Esra Çapanoğlu; Esen, Öyküm Bahar; 10028831; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
15Gemlik Yöntemi İle İşlenmiş Gemlik Tipi Sofralık Zeytinlerin Antioksidan Özellikleri Ve Fenolik ProfilleriÖzçelik, Beraat; Kadakal, Esra; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
2Farklı Pişirme Yöntemlerinin Siyah Pirincin Fenolik Bileşenleri Ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine EtkisiYeşilçubuk, Neşe Şahin; Savaş, Gizem; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27Maviyemiş, Yulaf Ezmesi Ve Sütün Matriks Etkisinin Polifenolikler, Antioksidan Aktivite Ve Potansiyel Biyoyararlılık Üzerindeki Etkisinin İncelenmesiYeşilçubuk, Neşe Şahin; Cebeci, Fatma; 433691; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
23Et Ürünlerinde Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Ve Antioksidan Aktivitelerinin İncelenmesiGüneş, Gürbüz; Arın, Belgin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Badem Ezmesinde Kalite Ve Raf Ömrünün İyileştirilmesiBoyacıoğlu, Dilek; Çapanoğlu, Esra; Gıda Mühendisliği; Food Engineering