Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 26 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
4-Nov-2015Endüstriyel Bir Atık Olarak Hurma Çekirdeği; Kavurma Prosesinin Hurma Çekirdeği Unu Ve Hurma Çekirdeği Kahvesinin Antioksidan Kapasitesi Üzerine EtkisiÖzçelik, Beraat; Kılıç, Hatice Merve; 10091955; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
23-Oct-2015Sıcaklık Ve Su Aktivitesinin Aspergillus Carbonarius’un Gelişme Ve Okratoksin A Oluşturması Üzerine Etkisinin İncelenmesiKarbancıoğlu Güler, Hatice Funda; Küçükakar, Pınar; 10044166; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
9-Jul-2015Su Kefiri Taneleri İle Fermente Edilen Vişne, Nar Ve Üzüm Suyunun Antioksidan Profili, Miktarı Ve İn-vitro Biyoerişilebilirliğinde Meydana Gelen DeğişimlerÇapanoğlu Güven, Esra; Yüce, Hande; 10079500; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
13-Jul-2015Sade Ve Süt Eklenmiş Yeşil Çay Ve Yalancı İğde Yaprağı Çaylarının Antioksidan Özelliklerinin Ve Fenolik Bileşiklerin İn Vitro Biyoerişilebilirliklerinin KarşılaştırılmasıÇapanoğlu Güven, Esra; Ceylan, Fatma Duygu; 10080133; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
26-Jun-2015Soğukta Saklama Sırasında Manyetik Alan Uygulamasının Dilim Salam Üzerinde Etkilerinin İncelenmesiŞahin Yeşilçubuk, Neşe; Uysal, Dönay; 10077565; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25-Feb-2015Türkiye’ye Özgü Yöresel Bir Pancar Çeşidinde Ve Atıklarında Fenolik Madde Profilinin, Antioksidan Kapasitesinin Ve Biyoyararlılığın BelirlenmesiÖzçelik, Beraat; Kasapoğlu, Kadriye Nur; 10066398; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25-Jun-2015Soğukta Saklama Sırasında Ozon Gazı Uygulamasının Çeşitli Gıdalarda Etkisinin İncelenmesiŞahin Yeşilçubuk, Neşe; Yarar, Hülya; 10077363; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
10-Jun-2015Kara Havuç, Kırmızı Pancar, Nar Ve Çileğin Ekşi Maya Ekmeklerinde Starter Kültür Kaynağı Olarak DeğerlendirilmesiÖzçelik, Beraat; Paslı, Ayça Ayfer; 10075823; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4-Feb-2015Membran Filtrasyonun Beyaz Peynir Üretiminde Bileşim Ve Kalite Üzerine Etkisinin İncelenmesiGüneş, Gürbüz; Çınar, Kadir; 10064322; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
23-Oct-2015Kuru Üzümde Okratoksin A Ve Fumonisin B2 Varlığının İncelenmesiHeperkan, Zeynep Dilek; Aslanoğlu, Zeynep; 10042534; Gıda Mühendisliği; Food Engineering