Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
21-Feb-2014Rhodosporıdıum Toruloıdes Y27012 İle Tek Hücre Yağı Üretiminde Farklı Ortam Koşullarının EtkisiAran, Necla; Mutlu, Zeynep; 459416; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
21-Feb-2014Türkiye’den Toplanan Şaraplarda Yıllanmanın Fenolik Madde, Antioksidan Aktivite Ve Antosiyaninler Üzerindeki Etkisinin İncelenmesiÖzçelik, Beraat; Peri, Pınar; 463352; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19-Sep-2014Osmanlı Çileği, Osmanlı Çileği Reçeli Ve Dağ Çileğinin (arbutus Unedo) Antioksidan Kapasitesi Ve İn-vitro Biyoyararlılıklarının DeğerlendirilmesiÖzçelik, Beraat; Koçak, Erinç; 10051139; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4-Sep-2014Kırmızı Pul Biberlerde Aflatoksin Ve Okratoksin A Varlığının İncelenmesiKarbancıoğlu Güler, Hatice Funda; Özakça, Sebahat; 10049192; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
9-Jul-2014Saccharomyces Boulardıı Kullanarak Probiyotik Yoğurt Üretimi Ve Bazı Prebiyotiklerin Yoğurtların Çeşitli Nitelikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi”Şahin Yeşilçubuk, Neşe; Ünver, İpek Hazal; 10043200; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27-Jun-2014Ev Tipi Fırında Sıcak Hava İle Kızartma İşleminin, Taze Ve Dondurulmuş Parmak Patateslerin Kalite Parametrelerine Etkisinin İncelenmesiGüneş, Gürbüz; Asar, Bengül; 10041789; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
30-Jun-2014Elektro Döndürme Yöntemi İle Elde Edilen Karbon Nanolif Ve Karbon Nanotüplerin Karakterizasyonu Ve İşlevselleştirilmesiAltay, Filiz; Yılmazer, Merve; 10040710; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25-Aug-2014Ozon Ve Uv Işınlarının Karabiberin Mikrobiyal Dekontaminasyonunda Kullanım Potansiyelinin AraştırılmasıGüneş, Gürbüz; Ayvaz, Nagihan; 10047885; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1-Jul-2014Pişmemiş Ve Buharda Pişirilmiş Kara Buğday, Kara Nohut Ve Kahverengi Mercimeğin Fenolik Madde, Antioksidan Aktivitesi Ve Biyoyararlılıklarının İncelenmesiErdil, Dilara; Yalçın, Bengi Ece; 10040422; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
9-Jul-2014Rhodosporidium Toruloidesy 27012 Mayasından Karotenoid Ve Tek Hücre Yağı Üretimi Ve OptimizasyonuŞahin Yeşilçubuk, Neşe; Alakraa, Furat; 10042473; Gıda Mühendisliği; Food Engineering