Gıda Mühendisliği Lisanüstü Programı - Yüksek Lisans Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 211
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
31Pastacılık Margarin Kalitesi Ve Üretim Proses Parametreleri Arasındaki İlişkilerin AraştırılmasıAltay, Assistant Filiz; Nas, Emre Ömer; 10031565; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
30Endüstriyel Olarak Soğan İşlemede Ve Depolamada Flavonoid DeğişimleriErdil, Dilara Nilüfer; İşlek, Merve; 404005; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
30Marine Edilmiş Pişirmeye Hazır Tavuk Etlerinin Modifiye Atmosfer Paketleme İle MuhafazasıGüneş, Gürbüz; Doğu, Esra; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
29Koaservasyon Yönteminin Model Mikroorganizmalarda Canlılık Korunumuna EtkisiKök, Necla Aran, Fatma Neşe; Gülsünoğlu, Zehra; 10014061; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19Farklı Yöre Zeytinlerinden Elde Edilen Naturel Zeytinyağlarının Duyusal Kalitesinin BelirlenmesiÖzçelik, Beraat; Arucu, Damla; 10004952; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
8Stearidonik Asit İle Zenginleştirilmiş Anne Sütü Yağına Benzer Yapılandırılmış Yağ EldesiYeşilçubuk, Neşe Şahin; Yüksel, Alev; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
2Farklı Pişirme Yöntemlerinin Siyah Pirincin Fenolik Bileşenleri Ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine EtkisiYeşilçubuk, Neşe Şahin; Savaş, Gizem; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Sert Peynire Benzeyen Ve Düşük Oranda Protein İçeren Bir Ürün Yapısının GeliştirilmesiKılıç, Meral; Kızılöz, Müzeyyen Burcu; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
29Farklı Doz Ozon Gazı Uygulamalarının Hasat Sonrası Soğukta Saklama Sırasında Brokoli, Salatalık Ve Domates Kalitesi Üzerindeki Etkisinin İncelenmesiDurmuş, Ebru Fıratlıgil; Çavuşoğlu, Gönül; 10026004; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3Elektro Üretim Yöntemiyle Sodyum Aljinat Ve Mısır Nişastası İçeren Nanolif Eldesine Etki Eden Faktörlerin İncelenmesiAltay, Filiz; Şener, Ayşe Gül; 416678; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27Omega-3 Ve Omega-6 Yağ Asitlerinin Üre Fraksiyonlama Ve Enzimatik Yöntemler İle KonsantrasyonuYeşilçubuk, Neşe Şahin; Özmen, Özlem; 10017309; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
13Elektrodöndürme Yöntemiyle Elde Edilen Jelatin Nanoliflerinin Gıdalarda Kıvam Verici Olarak KullanılmasıAltay, Filiz; Terzi, Pınar; 10013901; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
14Mesir Macununun Antioksidan Aktivitesinin Ve Reolojik Özelliklerinin BelirlenmesiAltay, Filiz; Güven, Ayşe Nur; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
29Karayemiş Tozunun Fiziksel Özelliklerinin İyileştirilmesiDurmuş, Meral Kılıç Akyılmaz, Fatma Ebru Fıratlıgil; Ergüney, Ela; 10010201; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3Bazı Sirke Çeşitlerinin Fenolik Madde İçeriği Ve İn Vitro Biyoerişebilirliğinin Ve Üzüm İle Elma Sirkesi Üretimi Sırasında Antioksidan Aktivitede Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesiGüven, Esra Çapanoğlu; Bakır, Sena; 10029048; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4Yüksek Güçlü Ultrases İşleminin Sütün Fizikokimyasal Ve Jelleşme Özelliklerine EtkisiKılıç-akyılmaz, Meral; Türkmen, Fatma; 424738; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
14Siyah Kuş Kirazı (aronıa Melanocarpa) Ürünlerinin Karakteristik Özellikleri Ve Antioksidan PotensiyeliGüven, Esra Çapanoğlu; Kapçı, Bahtınur; 465979; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
26Elektroüretimle Nanolif Eldesine Etki Eden Faktörlerin Ve Jelatin-pektin İçeren Nanoliflerin Model Gıdaların Reolojik Özelliklerine Etkilerinin İncelenmesiAltay, Filiz; Kumru, Alparslan; 10031306; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
27Maviyemiş, Yulaf Ezmesi Ve Sütün Matriks Etkisinin Polifenolikler, Antioksidan Aktivite Ve Potansiyel Biyoyararlılık Üzerindeki Etkisinin İncelenmesiYeşilçubuk, Neşe Şahin; Cebeci, Fatma; 433691; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25Cevizin (juglans Regıa L.)farklı Kısımlarının Ve Ceviz İçeceğinin Sağlıkla İlgili ÖzellikleriGüven, Esra Çapanoğlu; Esen, Öyküm Bahar; 10028831; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 211
 next >