Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
-Mikrodalga Teknolojisi İle Üretilen Yeşil Ve Siyah Çaylarda Toplam Antioksidan Aktivitesi Ve Fenolik Madde Miktarlarının İncelenmesiÖzçelik, Beraat; Avcı, Nazmiye; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
20Model Sistemlerde Farklı Fenolik Bileşiklerinin Antioksidan Potansiyali Ve Biyoyararlılığının DeğerlendirilmesiErdil, Dilara Nilüfer; Çetin, Aynur; 10028384; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
3Bazı Sirke Çeşitlerinin Fenolik Madde İçeriği Ve İn Vitro Biyoerişebilirliğinin Ve Üzüm İle Elma Sirkesi Üretimi Sırasında Antioksidan Aktivitede Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesiGüven, Esra Çapanoğlu; Bakır, Sena; 10029048; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
6Biberiye (rosmarınus Offıcınalıs) Ve Üzüm Çekirdeği (vıtıs Vınıfera)’nin Çikolatanın Kristalizasyonuna, Reolojik Özelliklerine, Raf Ömrüne Ve Antioksidan Aktivitesine EtkileriAltay, Filiz; Özgen, Özge; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
14Mesir Macununun Antioksidan Aktivitesinin Ve Reolojik Özelliklerinin BelirlenmesiAltay, Filiz; Güven, Ayşe Nur; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Bazı Bitkisel Çayların Fenolik Madde Profili Ve Antioksidan Aktivitelerinin İncelenmesiBoyacıoğlu, Dilek; Eruçar, Seda; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
14Siyah Kuş Kirazı (aronıa Melanocarpa) Ürünlerinin Karakteristik Özellikleri Ve Antioksidan PotensiyeliGüven, Esra Çapanoğlu; Kapçı, Bahtınur; 465979; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Biberiye (rosmarinus Officinalis) Antioksidanlarının Fındık Füresinin Raf Ömrünü Uzatmadaki EtkinliğiKaraali, Artemis; Özçelik, Beraat; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
21-Feb-2014Türkiye’den Toplanan Şaraplarda Yıllanmanın Fenolik Madde, Antioksidan Aktivite Ve Antosiyaninler Üzerindeki Etkisinin İncelenmesiÖzçelik, Beraat; Peri, Pınar; 463352; Gıda Mühendisliği; Food Engineering