Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
-Mor Havuç,konsantresi,şalgam Suyu,nar Suyu Ve Nar Ekşisi Ürünlerinde Antioksidan Aktivitesi Tayini Ve Fenolik Madde Profilinin BelirlenmesiÖzçelik, Beraat; Öztan, Tuba; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Mikrodalga Teknolojisi İle Üretilen Yeşil Ve Siyah Çaylarda Toplam Antioksidan Aktivitesi Ve Fenolik Madde Miktarlarının İncelenmesiÖzçelik, Beraat; Avcı, Nazmiye; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
12Kırmızı Şarapta Okratoksin A Ve Fumonisin B2 Varlığının İncelenmesiHeperkan, Zeynep Dilek; Değirmenci, Ceren; 10015611; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Kuru İncirde Aflatoksin Varlığının BelirlenmesiHeperkan, Dilek; Meçik, Nesrin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
21Güneşte Kurutmanın Sarılop Ve Bursa Siyahî İncirleri (fıcus Carıca L.) Polifenolleri Ve İn Vitro Bioyararlılığına EtkisiGüven, Esra Çapanoğlu; Kamiloğlu, Senem; 432861; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
15Gemlik Yöntemi İle İşlenmiş Gemlik Tipi Sofralık Zeytinlerin Antioksidan Özellikleri Ve Fenolik ProfilleriÖzçelik, Beraat; Kadakal, Esra; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
12Antep Fıstıklarında Okratoksin A Ve Aflatoksin Varlığının İncelenmesiHeperkan, Zeynep Dilek; Sedefoğlu, Cansu; 10015609; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Çikolatalarda Kakao Yağı İkamelerinin TesbitiKaraali, Artemis; Özocak, Aylin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Pastörize Sütün A Ve D Vitamin Kayıplarının İncelenmesi Ve A Ve D Vitaminlerince ZenginleştirilmesiKaraali, Artemis; Özkan, Bilgin; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
-Tahin Ve Fındık Ezmesinde Aflatoksinlerin Yüksek Basınçlı Sıvı Kromatografisi (hplc), Florimetre Ve Enzimle Etiketli İmmunolojik Tayin (elısa) Yöntemleri İle AnaliziBoyacıoğlu, Dilek; Nilüfer, Dilara; Gıda Mühendisliği; Food Engineering