Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
16Narda Bulunan Antosiyaninlerin Biyoyararlılığına Gıda Matrisi Ve Bileşenlerinin EtkisiErdil, Dilara; Şengül, Hafizenur; 458351; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4-Nov-2015Endüstriyel Bir Atık Olarak Hurma Çekirdeği; Kavurma Prosesinin Hurma Çekirdeği Unu Ve Hurma Çekirdeği Kahvesinin Antioksidan Kapasitesi Üzerine EtkisiÖzçelik, Beraat; Kılıç, Hatice Merve; 10091955; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
9-Jul-2015Su Kefiri Taneleri İle Fermente Edilen Vişne, Nar Ve Üzüm Suyunun Antioksidan Profili, Miktarı Ve İn-vitro Biyoerişilebilirliğinde Meydana Gelen DeğişimlerÇapanoğlu Güven, Esra; Yüce, Hande; 10079500; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
25-Feb-2015Türkiye’ye Özgü Yöresel Bir Pancar Çeşidinde Ve Atıklarında Fenolik Madde Profilinin, Antioksidan Kapasitesinin Ve Biyoyararlılığın BelirlenmesiÖzçelik, Beraat; Kasapoğlu, Kadriye Nur; 10066398; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19-Sep-2014Osmanlı Çileği, Osmanlı Çileği Reçeli Ve Dağ Çileğinin (arbutus Unedo) Antioksidan Kapasitesi Ve İn-vitro Biyoyararlılıklarının DeğerlendirilmesiÖzçelik, Beraat; Koçak, Erinç; 10051139; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19-Jul-2016Elma Kabuklarından Elde Edilen Fenolik Bileşiklerin Lipozom İle EnkapsülasyonuÖzçelik, Beraat; Demircan, Evren; 10117277; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
4-Nov-2016Şalgam Suyu Fermentasyonunun Fenolik Madde Ve Antosiyanin İçeriği, Antioksidan Kapasitesi Ve İn Vitro Biyoyararlılık Üzerine Ekisi.Özçelik, Beraat; Toktaş, Betül; 10117090; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
24-Jun-2015Kara Havuç (daucus Carota) Posa Ve Kabuğunun Polifenol Kapasitesinin Ve İn Vitro Biyoyararlılığının İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Bilen, Fatma Damla; 10077741; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1-Jul-2014Pişmemiş Ve Buharda Pişirilmiş Kara Buğday, Kara Nohut Ve Kahverengi Mercimeğin Fenolik Madde, Antioksidan Aktivitesi Ve Biyoyararlılıklarının İncelenmesiErdil, Dilara; Yalçın, Bengi Ece; 10040422; Gıda Mühendisliği; Food Engineering