Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
9-Jul-2015Su Kefiri Taneleri İle Fermente Edilen Vişne, Nar Ve Üzüm Suyunun Antioksidan Profili, Miktarı Ve İn-vitro Biyoerişilebilirliğinde Meydana Gelen DeğişimlerÇapanoğlu Güven, Esra; Yüce, Hande; 10079500; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
13-Jul-2015Sade Ve Süt Eklenmiş Yeşil Çay Ve Yalancı İğde Yaprağı Çaylarının Antioksidan Özelliklerinin Ve Fenolik Bileşiklerin İn Vitro Biyoerişilebilirliklerinin KarşılaştırılmasıÇapanoğlu Güven, Esra; Ceylan, Fatma Duygu; 10080133; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19-Sep-2014Osmanlı Çileği, Osmanlı Çileği Reçeli Ve Dağ Çileğinin (arbutus Unedo) Antioksidan Kapasitesi Ve İn-vitro Biyoyararlılıklarının DeğerlendirilmesiÖzçelik, Beraat; Koçak, Erinç; 10051139; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19-Jul-2016Elma Kabuklarından Elde Edilen Fenolik Bileşiklerin Lipozom İle EnkapsülasyonuÖzçelik, Beraat; Demircan, Evren; 10117277; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
24-Jun-2015Kara Havuç (daucus Carota) Posa Ve Kabuğunun Polifenol Kapasitesinin Ve İn Vitro Biyoyararlılığının İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Bilen, Fatma Damla; 10077741; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1-Jul-2014Pişmemiş Ve Buharda Pişirilmiş Kara Buğday, Kara Nohut Ve Kahverengi Mercimeğin Fenolik Madde, Antioksidan Aktivitesi Ve Biyoyararlılıklarının İncelenmesiErdil, Dilara; Yalçın, Bengi Ece; 10040422; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
1-Sep-2015Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Kuru Kırmızı Meyvelerin İçerdiği Antioksidan Maddelerin Biyoerişilebilirliğinin İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Horasan Sağbasan, Buket; 10086292; Gıda Mühendisliği; Food Engineering