Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
15Gemlik Yöntemi İle İşlenmiş Gemlik Tipi Sofralık Zeytinlerin Antioksidan Özellikleri Ve Fenolik ProfilleriÖzçelik, Beraat; Kadakal, Esra; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
16Narda Bulunan Antosiyaninlerin Biyoyararlılığına Gıda Matrisi Ve Bileşenlerinin EtkisiErdil, Dilara; Şengül, Hafizenur; 458351; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
18-Jul-2016Çiya Tohumu İlaveli, Şeker İlavesiz Çilek MarmeladıŞahin Yeşilçubuk, Neşe; Özbek, Tuğba; 10117598; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
13-Jul-2015Sade Ve Süt Eklenmiş Yeşil Çay Ve Yalancı İğde Yaprağı Çaylarının Antioksidan Özelliklerinin Ve Fenolik Bileşiklerin İn Vitro Biyoerişilebilirliklerinin KarşılaştırılmasıÇapanoğlu Güven, Esra; Ceylan, Fatma Duygu; 10080133; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
19-Sep-2014Osmanlı Çileği, Osmanlı Çileği Reçeli Ve Dağ Çileğinin (arbutus Unedo) Antioksidan Kapasitesi Ve İn-vitro Biyoyararlılıklarının DeğerlendirilmesiÖzçelik, Beraat; Koçak, Erinç; 10051139; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
24-Jun-2015Kara Havuç (daucus Carota) Posa Ve Kabuğunun Polifenol Kapasitesinin Ve İn Vitro Biyoyararlılığının İncelenmesiÇapanoğlu Güven, Esra; Bilen, Fatma Damla; 10077741; Gıda Mühendisliği; Food Engineering
2-Nov-2015Farklı Ekstraksiyon Metotları İle Adaçayı  (salvia Officinalis L.) Bitkisinden Antioksidan Ekstraksiyonunun OptimizasyonuFıratlıgil, Fatma Ebru; Yağcıoğlu, Pınar; 10091723; Gıda Mühendisliği; Food Engineering